У Польщі згорів автобус Київ-Прага: постраждалих немає

29.05.2019
Поїздка за кордон на відпочинок чи у справах може принести не лише насолоду, а й моторошні враження унаслідок дорожньо-транспортних пригод.
 
Так, у ніч на 26 травня в Польщі, поблизу містечка Альверня, згорів автобус, який їхав із Києва до Праги.
 
Близько 70 громадян України евакуювали. На щастя, як повідомили співробітники митниці Краківської дорожньої комісії, жертв і постраждалих унаслідок пожежі немає. Усіх евакуйованих відправили до стоянки обслуговування пасажирів i надали їм запасний транспорт.
 
Як з’ясувалося, причиною загоряння стали несправностi у двигуні. Автобус згорів ущент, а пожежа була настільки сильною, що під машиною навіть прогорів асфальт й утворилась чимала діра.
 
Напередодні, 25 травня, сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода у Польщі, внаслідок якої постраждали дві студентки варшавських вузів з України.
 
За повідомленням посольства України в Польщі, аварія трапилася в районі Долини Служевської, постраждалі отримали тяжкі травми і перебувають у лікарні. До них уже прибули родичі, в лікарні обох студенток відвідала консул, яка поспілкувалася з дівчатами та їхніми батьками.