Екс-«перчинку» Мелані Браун налякала втрата зору

22.05.2019
Екс-«перчинку» Мелані Браун налякала втрата зору

Мелані Браун — єдина темношкіра учасниця гурту.

Коли знаменитості виходять на напівтемну сцену в сонцезахисних окулярах, то шанувальники хоч і підколюють з цього приводу своїх кумирів, але зазвичай ставляться до їхнього зовнішнього вигляду з розумінням — що поробиш, імідж вимагає.
 
Але екс-учасниці відомого в недалекому минулому дівочого гурту Spice Girls Мелані Браун, вона ж Mel B, було зовсім не до жартів — «перчинка» раптом повністю втратила зір. Проблеми з очима у співачки почалися після лазерної операції з корекції зору, повідомляє The Sun, яку вона зробила ще 20 років тому.
 
Спочатку Мелані перестала бачити лівим оком, а потім зір впав також і на правому. А одного ранку вона з жахом усвідомила, що зовсім нічого не бачить! «Я повністю осліпла», — цитує видання слова співачки. 
 
43-річна Браун одразу ж звернулася по допомогу в Moorfields Eye Hospital. І там лікарям вдалося зробити диво: Мелані знову стала бачити. Причину тимчасової втрати зору встановити не вдалося. Представник співачки запевнив, що зараз ситуація під контролем.
 
Нагадаємо, в листопаді 2018 року екс-учасниці колись шалено популярного гурту Spice Girls оголосили, що знову зберуться разом та вирушать у концертне турне, як у старі добрі часи. З 1 червня цього року заплановані п’ять концертів у Лондоні, Манчестері, Ковентрі, Сандерленді, Брістолі та Единбурзі.
 
Тож такі проблеми зі здоров’ям Меl B ледь не зірвали тур...