Бред Пітт виховуватиме сина Нокса сам, поки Анджеліна Джолі зніматиметься в Європі

24.04.2019
Бред Пітт виховуватиме сина Нокса сам, поки Анджеліна Джолі зніматиметься в Європі

Бред Пітт.

Пристрасті дому Джолі-Пітт тримають у напрузі вже третій рік поспіль тих, хто цікавиться кінематографом і усім, що пов’язано із зірковим життям.
 
 
Здавалося б, уже досягнуто домовленостей, підписано всі папери щодо розірвання шлюбу (про що ми недавно писали), але де там! «Жовта», та й не тільки, преса продовжує обговорювати, з ким будуть діти подружжя, хто їх виховуватиме.
 
 
Так, на днях Бред Пітт заявив, що допоки Анджеліна Джолі зніматиметься в Європі в черговому фільмі, вихованням їхнього біологічного сина Нокса Леона займатиметься батько, тобто він сам.
 
Ну як займатиметься: хлопчина навчається у коледжі в Каліфорнії, тож вони з батьком бачитимуться частіше, ніж з матір’ю.
 
(Нагадаємо, у пари — шестеро дітей: троє прийомних і троє біологічних, серед останніх — двійнята Нокс Леон та Вів’єн Маршелін, які народилися у 2008 році).
 
Адвокат актора повідомив, що між батьками досягнуто угоди, що батько опікуватиметься сином півроку, а потім, коли Джолі повернеться з Європи, син житиме з матір’ю. Решта дітей, які всі, до речі, мають прізвище Джолі-Пітт, перебувають з Анджеліною.
 
Сам актор повідомив, що в угоді про розірвання шлюбу є пункт, згідно з яким він має право знайомити всіх своїх дітей з новою обраницею, якої наразі у нього немає, але в майбутньому він планує одружитися і завести ще кількох діток, звити, так би мовити, гніздечко.
 
Тож Джолі, за будь-яких обставин, не зможе чинити цьому перепони. До кінця року Бред Пітт планує відпочити від процесу розірвання шлюбу і всього, що з ним було пов’язано, більше часу проводити з дітьми. Але до літа у нього триватимуть зйомки, тож канікули ще попереду.