Кетрін Зета-Джонс отримала ще одну нагороду від рідного Уельса

05.03.2019
Кетрін Зета-Джонс отримала ще одну нагороду від рідного Уельса

Кетрін Зета-Джонс.

Акторам, та й іншим персонам шоу-бізу, постійно потрібно нагадувати про себе, і це не обов’язково повинні бути нові пісні чи фільми.
 
 
Ви можете просто «засвітитися» у якомусь скандалі, прийти на знакову вечірку, завести новий роман.
 
 
Усе йде в «горнило» для підігрівання слави чи й просто популярності.
 
 
Так, колись відома й популярна актриса Кетрін Зета-Джонс давно не тішила своїх прихильників цікавими ролями у фільмах чи новинами свого зіркового життя.

Та на днях 49-річна актриса вивела у світ своє сімейство — 18-річного сина Ділана, 15-річну доньку Керіс та, звісно ж, чоловіка — Майкла Дугласа, чим дуже пожвавила інтерес до своєї персони.
 
Зіркове сімейство Дуглас — Зета-Джонс прибуло на гала-вечерю Wales’ National Day Gala, яка відбулася в Rainbow Room у Нью-Йорку.
 
Подія була присвячена Національному дню Уельсу, і Кетрін вручили почесну грамоту від Уельського королівського коледжу музики і драми (нагадаємо, Зета-Джонс народилася у маленькому валлійському рибальському селищі, що в Уельсі).
 
Це вже не перша подібна нагорода від «земляцтва», адже в 2011 році валлійське товариство Нью-Йорка вручило їй премію за успіхи в кінематографі та театральній індустрії.
 
Також вона отримала бронзову медаль Хопкінса під час святкування Дня святого Давида в клубі Yale. А ще їй присвоїли звання Командора Ордена Британської імперії.
 
Нагадаємо, Кетрін вийшла заміж за відомого актора Майкла Дугласа у 2000 році, після кількох років роману з цим одруженим чоловіком, що саме по собі привернуло неабияку увагу до акторки, народила йому двох дітей.
 
Але потім біла смуга в її житті, як це часто буває, змінилася чорною: у чоловіка виявили онкологічне захворювання. Довга боротьба за одужання Майкла змінилася депресивним станом у Кетрін, який вона вимушена була навіть лікувати у спеціалізованій клініці.
 
А там і вік уже не дозволяв грати юних і звабливих героїнь. Тож тепер Зеті-Джонс залишається здебільшого виконувати роль поважної матрони — матері сімейства та зразкової дружини.