В американській лікарні одночасно завагітніли 16 медсестер відділення реанімації

21.08.2018
Радісно-схвильований переполох нещодавно стався в одній із лікарень міста Меса американського штату Арізона, повідомило агентство Сі-Ен-Ен.
 
Уявіть собі шоковий стан адміністрації відділення інтенсивної терапії місцевої лікарні, якому стало відомо, що відразу 16 (!) медсестер завагітніли. 
 
Усі вони, звісно, запевняють, що ніякої змови не було і все сталося несподівано для них самих, але хіба може хтось повірити в такий збіг обставин?
 
Усе це жарти, звичайно, але керівництву лікарні явно не до сміху, адже доведеться шукати заміну аж шістнадцятьом медсестрам на час їхньої декретної відпустки. Проте яка там відпустка — якихось 12 тижнів.
 
Молодим мамам можна хіба що поспівчувати: нема грошей сидіти у відпустці — нема й радощів материнства, коли можна спостерігати за першою посмішкою малечі, першим кроком чи першим зубчиком.
 
Наразі майбутні мами не сумують, а жваво обговорюють під час обідньої перерви в лікарняній їдальні радісні клопоти, які їх очікують, а місцеві кухарі навіть розробили спеціальне меню для вагітних.