Вагітна четвертою дитиною ведуча Валентина Хамайко поділилася секретами бездоганної форми

24.07.2018
Вагітна четвертою дитиною ведуча Валентина Хамайко поділилася секретами бездоганної форми

Валентина Хамайко.

Активістка, спортсменка, кондитер, телеведуча, мама трьох дітей ну і просто красуня — це все про неї, Валентину Хамайко.
 
 
Таким жіночим феноменом ну просто не міг не зацікавитися український глянець — журнал VIVA, який виставив фото Валі на обкладинку.
 
 
І це цілком заслужено, адже, крім того, що телезірка чудово виглядає, вона зізналася журналу, що чекає… на четверту дитину! А це в наш непростий час дорівнює подвигу.
 
Отож хай тепер хто спробує сказати, що в Україні демографічна криза! 
 
Модель із медичною освітою, а заодно і ведуча ранкових ефірів показала себе у бездоганній спортивній формі, і це  незважаючи на шалений темп життя, щоденні підйоми о 5.30, буденні клопоти, побут, який нікуди не зникає і в телезірок.
 
Валентина не користується послугами нянь, адже маму ніхто не замінить. Звісно, в повсякденних клопотах допомагає коханий чоловік — Андрій Оністрат, а ще — вміння раціонально розпланувати свій день, змінити своє ставлення до життя і своїх обов’язків, ніколи не забувати про кар’єру, виділяти час на романтику з коханим.
 
Навіть у своєму цікавому положенні пані Хамайко не збирається йти у декрет, лежати на дивані, поїдаючи смаколики, і чекати народження дитини.
 
Навпаки, особистий тренер телезірки розпланувала для своєї підопічної комплекс спеціальних вправ без статики, насамперед прибравши навантаження на прес та інтегруючи повільні заняття зі спортивними резинками для ніг, безпечним тренуванням для колін.
 
В інтерв’ю телеведуча розповіла: «Головний мій рецепт — це не пролежувати всю вагітність. Треба постійно рухатися, займатися спортом, багато ходити пішки. Існують обмеження у вправах на всіх триместрах вагітності, особливо вони відчутні на першому та останньому. Я займаюся мінімум три-п’ять разів на тиждень із тренером, яка контролює мої досягнення і мій стан. Плюс на вихідних ходжу по 20000 кроків».
 
У журналі Валя також розкаже про романтичні ранкові чаювання з коханим, про те, як залагоджує суперечки та сварки трьох своїх дітей, як самостійно робить чудовий сир, і поділиться рецептом, як у неї на фермі живуть кози з коровою, хто за ними доглядає, як збирає врожай ягід та фруктів, чому припинила вживати цукор. Гадаю, такі поради стануть у пригоді багатьом із нас.