Ангел Victoria’s Secret Адріана Ліма не бажає модельної кар’єри своїм донькам

12.06.2018
Ангел Victoria’s Secret Адріана Ліма не бажає модельної кар’єри своїм донькам

Адріана Ліма.

Бразильська супермодель Адріана Ліма сьогодні, 12 червня, святкує свій 37-й день наро­дження. Можна впевнено сказати, що життя цієї жінки вдалося. Ліму часто називають однією з найвродливіших жінок планети. Вона є одним із янголів славетної фірми з випуску жіночої білизни Victoria’s Secret, а також обличчям косметичної компанії Maybelline. За версією сайта models.com, Адріана очолювала список найсексуальніших моделей світу сім років поспіль. А згідно з рейтингом часопису «Форбс», вона є другою (після Жизель Бюндхен) найбільш високооплачуваною моделлю світу. 2015 року її річний заробіток становив 9 мільйонів доларів. 
 
Але, як це часто буває в середовищі відомих і знаменитих, успішна кар’єра — ще не означає щасливе особисте життя. От і в Адріани поза подіумом не все вийшло так, щоб раз — і на все життя. Її шлюб із сербським баскетболістом Марком Яричем тривав сім років. Проте вибудувати міцні й гармонійні стосунки за щільними графіками моделі та спортсмена не вдалося — у 2016 році пара розсталася. Та найприємніший підсумок їхнього кохання — дві красуні-донечки. І своїм дітям Ліма зовсім не бажає такої долі, завдяки якій сама піднялася на вершину слави. Адже задля цього часто доводиться жертвувати тим життям, яке проживають звичайні люди. «Я все втратила в своєму житті. Часом я бачу на вулиці підлітків, які вештаються, ходять у кіно, і я так заздрю їм», — каже Ліма, яка вперше вийшла на подіум у 15 років, а в шістнадцять уже підписала серйозний контракт. Вона додає: «Певного дня, коли моя донька захоче стати моделлю, я ніколи їй не дозволю! Але пізніше відтану, якщо наполягатиме, бо що ж я вдію? Але точно не раніше, ніж їй виповниться 18 років. Знаєте, у кожного фаху є темний бік, і люди часто бувають такими злими до тебе, а коли ти молода, то не знаєш, як захистити себе». 
 
«Здається, що я провела все своє життя в літаку! У мене навіть не вистачає часу розпакувати речі, — пояснює Адріана. — Мені завжди кудись потрібно вилітати через два дні. Я дуже багато подорожую, і спочатку це здавалося розвагою. Перший раз, коли я сіла в літак, мені було 15, і тоді все це виглядало так весело». І хоча модель зізнається, що «любить подорожувати навколо світу та знайомитись з іншими культурами», та таке кочове життя безперечно рано чи пізно починає страшенно втомлювати. Особливо, якщо в родині з’являються діти. Саме Валентину і Сієнну — своїх донечок — Ліма вважає своїм найбільшим досягненням: «Для мене найкраща робота в світі — бути мамою. Ніколи не підозрювала, що можу когось так сильно любити. Я завжди думала: невже безумовна і всепоглинаюча любов існує? Тепер я точно знаю, що так».
 
А як же та, інша любов, яка дає крила навіть таким янголам, як Адріана? З цим у моделі теж усе гаразд. Уже рік Ліма зустрічається з 36-річним турецьким письменником Метіном Харою. І не приховує цього: під порцією фото в «Інстраграмі» зі спільного відпочинку вона написала: «Я вибрала кохання»...