Секс-символ Памела Андерсон лікує засновника «Вікілікс» від самотності

30.05.2018
Секс-символ Памела Андерсон лікує засновника «Вікілікс» від самотності

Памела Андерсон.

Про Памелу Андерсон, американський секс-символ останніх трьох десятиліть, ніби вже й почали забувати. Та ось її прізвище й фото знову замайоріли на сторінках західних видань.
 
Британські таблоїди зауважили, що Памела дуже вже часто стала навідуватися до посольства Еквадору в Лондоні.
 
А в ньому, як відомо, з 2012 року переховується 46-річний журналіст австралійського походження Джуліан Ассанж, засновник викривального сайта «Вікілікс», який дошкульно вразив Америку публікаціями таємних документів Держдепу США.
 
Формально ордер на арешт Ассанжа видала Швеція за справою ймовірних сексуальних домагань австралійця до двох шведок, але, практично, йдеться про його арешт та екстрадицію до США, де Ассанжу загрожує багаторічне ув’язнення.
 
Тож згода Еквадору надати опальному журналісту притулок стала для Ассанжа рятівною соломинкою та водночас обернулася вже шестирічним добровільним ув’язненням. 
 
Памела Андерсон, якій 1 липня виповниться 51 рік, була двічі одружена і двічі розлучена: з рок-музикантом Томмі Лі, барабанщиком американської рок-металевої групи Motley Crue, та американським рок-виконавцем Кідом Роком.
 
Має з цих шлюбів двох синів. А тепер мешкає на півдні Франції з 32-річною французькою футбольною зіркою марокканського походження Адилем Рамі, захисником футбольного клубу «Олімпік Марсель» та збірної Франції. 
 
Під тиском заінтригованих ЗМІ Андерсон та Ассанж змушені були перервати мовчання та прокоментувати свої стосунки.
 
«Він мешкає у складних умовах, тож я рада надати йому посильну допомогу, подарувати посмішку, привнести в його життя трохи краси. Рідко хто навідує його та приносить речі, тому мені хочеться підтримати його. Він чудовий чоловік. Не хочу нічого говорити про романтичний статус наших стосунків. Давайте скажемо, що ми просто друзі», — розповіла Памела про Ассанжа англійському журналу Grazia.
 
«Вона дуже приваблива, чарівна та розумна. Вона подобається ме­ні, вона потряс­на, але я не хо­чу вдаватися до особистих подро­биць», — сказав, у свою чергу, Ассанж в інтерв’ю австралійській ра­діостанції KIIS 1065.
 
Але австралійський журнал «Піпл Австралія» (до­чірнє видання американського тижневика «Піпл») в одному з останніх номерів пише, що Андерсон навідується до посольства Еквадору в Лондоні не лише для того, щоб носити Ассанжу передачі з органічною їжею та розмовляти з ним про Бога, політику і сенс життя.
 
Видання напряму ствер­джує, що пара є коханцями. Й іронізує, що ув’язнення Ассанжа є не таким уже й нестерпним, коли його підсоло­джує жінка, про яку мрі­­ють мільйони чоловіків.