Олег Ляшко вимагає збільшити державну підтримку молодим родинам

20.02.2018
Олег Ляшко вимагає збільшити державну підтримку молодим родинам

Олег Ляшко хоче, щоб молодь мала перспективи в Україні.

Якщо Нацбанк не змінить свою політику, в Україні не буде економічного зростання, а молодь і надалі виїжджатиме за кордон на заробітки, застерігає лідер Радикальної партії.
 
«При кредитах під 25-30% в Україні неможливо вести бізнес. Тому всі, хто здатен відкрити якусь власну справу, тікають за кордон. Чи не кожен студент в Європі та США може взяти кредит і почати займатися бізнесом. На жаль, у нас молоді хлопці і дівчата цього зробити не можуть. Саме тому ми вимагаємо від Нацбанку змінити грошово-кредитну політику на таку, яка сприятиме створенню нових робочих місць та підвищенню доходів», — наголосив лідер РПЛ.
 
Олег Ляшко підкреслив: щоб виправити демографічну ситуацію, має бути державна підтримка молодих родин та дешеві кредити на придбання житла.
 
«Коли у 90% українців доходи дозволяють покривати тільки «комуналку», і потім вони змушені їсти хліб без масла, то про яке економічне зростання можна говорити? Крім того, молодь не хоче народжувати, бо не бачить перспектив у рідній країні. Ми пропонуємо абсолютно іншу політику, в тому числі і для збільшення народжуваності. Кожна молода сім’я повинна мати добре оплачувану роботу та можливість придбання житла. Тоді з’явиться впевненість у завтрашньому дні, і вони народять не одну дитину», — зазначив Ляшко.