«Опоблоківець» Мірошниченко сім разів проігнорував допити у справах Євромайдану

17.01.2018
«Опоблоківець» Мірошниченко сім разів проігнорував допити у справах Євромайдану

Юрій Мірошниченко публічно ллє крокодилові сльози за жертвами Небесної сотні.

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Юрій Мірошниченко сім разів не приходив на виклики Генпрокуратури на допит у справах щодо подій на Майдані під час Революції гідності.    
 
На такій поведінці колишнього «регіонала» акцентував увагу громадськості начальник Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.
 
«Ми викликали його сім разів, і жодного разу Мірошниченко Юрій не з’явився», — обурюється пан Горбатюк. 
 
За його словами, нардепа, який у часи Революції гідності був представником екс-Президента Януковича у Верховній Раді,  викликали у справі про штурм Майдану силовиками 19 лютого 2014 року.
 
Також йому направляли повістки на допит у справі злочинної організації екс-Президента Віктора Януковича та у справі ухвалення так званих «диктаторських законів» 16 січня 2014 року.
 
Варто нагадати, що у перші дні після втечі Януковича, Юрій Мірошниченко публічно лив сльози і просив вибачення за жертви Небесної сотні в ефірі одного з телеканалів.
 
Невже ті сльози екс-«регіонала», а нині «опоблоківця», були крокодиловими? 
 
Принаймні тоді Мірошниченко, який голосував за «диктаторські закони» 16 січня, налякано відкликав свій голос. Нині ж переляк у пана Юрія явно минув.