У Києві відбувся перший Всеукраїнський з’їзд Молодіжного крила Радикальної партії

13.12.2017
У Києві відбувся перший Всеукраїнський з’їзд Молодіжного крила Радикальної партії

Підтримати молодіжне крило РПЛ приїхали народні депутати Лозовий, Лінько, Мосійчук, Амельченко.

Лідер РПЛ не зміг бути присутнім на цьому історичному заході через стан здоров’я, проте передав слова привітання і підтримки через свого заступника народного депутата Андрія Лозового.
 
«Молодіжне крило Радикальної партії — це новий паросток міцного дерева нашої політсили, яке я з однодумцями висадив лише 6 років тому. За цей час дерево хворіло, деякі гілки довелось обрізати, але це лише зміцнило саджанець і дозволило йому рости далі. В той час, як нинішня влада залучає до керівництва корешів-варягів, які розвалюють країну зсередини, — я забираю найкращу молодь і веду до влади. Бо лише українці повинні керувати Україною.
 
Саме тому ми відстоюємо політику економічного націоналізму, яка дозволить відродити виробництво, промисловість, створити робочі місця, в тому числі на селі, дати українцям роботу і зарплату. Наш законопроект «Купуй українське, плати українцям» — це фундамент цієї політики, яку ми розпочали, а ви маєте продовжити», — звернувся до учасників з’їзду Андрій Лозовий від імені Олега Ляшка.
 
Інший нардеп від РПЛ Дмитро Лінько, який відповідає за молодіжний напрямок у партії, висловив сподівання, що молодіжне крило Радикальної партії буде гідною альтернативою старій пострадянській еліті при владі.
 
«Сьогодні багато викликів перед Україною — і економічних, і соціальних, і воєнних. Порятунок можливий лише за рахунок радикальних дій. З одного боку, влада веде у прірву. З іншого боку — манкурти. Ми пропонуємо альтернативу — сформували економічну програму, пакет реформ, який може відродити економіку. Запропонували соціальний ліфт для молоді, яка хоче бути при владі... Ми не партія олігархів — ми партія народу», — підкреслив Лінько.
 
Свої настанови молодіжному крилу РПЛ дали їхні старші колеги — народні депутати Ігор Мосійчук і Василь Амельченко. Очолив Молодіжне крило член Радикальної партії Ігор Бєлов.
 
«Зараз із чистою совістю я можу сказати, що Радикальна партія Олега Ляшка має найсильніше молодіжне крило в Україні. За плечима нашої команди організація спортивних заходів та тренінгів. Ми першими почали допомагати постраждалим після вибуху у Вінницькій області. Ми домоглися звільнення головних корупціонерів у Хмельницькі області. Сьогодні в нас перший з’їзд. Через рік, під час другого з’їзду, ми будемо вдвічі сильнішими та втричі ефективнішими», — пообіцяв перед учасниками заходу Бєлов.