У США акушерка прийняла пологи за кілька хвилин до початку власних

08.08.2017
Останнім часом жінки стали настільки активними, що намагаються до останнього відтягнути момент виходу в декрет перед пологами.
 
І навіть у декреті, доки є час і можливість, намагаються доробити всі справи і «підтягнути всі хвости», прибуваючи в пологовий iз ноутбуками чи нотатками для редагування.
 
А от американській лікарці-гінекологу Аманді Гесс «пощастило» повернутися до своєї роботи просто перед початком власних пологів.
 
Утім нічого такого доктор Гесс спочатку не планувала. Вона прибула до клініки заздалегідь і лежала в палаті, очікуючи початку процесу.
 
Коли раптом почула розмову медсестер про те, що в жінки двома поверхами нижче почалися стрімкі пологи і є загроза життю малюка, бо пуповина обвилася навколо шиї, а її лікар кудись саме в той момент відійшов.
 
«Я просто вдягла ще один халат і бахіли і спустилася в палату», — розповіла пізніше Аманда. З’ясувалося, що вона добре знає цю жінку, бо до декрету вела її в жіночій консультації.
 
Та так само сприйняла появу нового лікаря за належне (власне, в такому стані на такі дрібниці, як зміна лікаря, уваги не звертаєш), тож за деякий час уже мала змогу пригорнути новонароджену донечку.
 
Аманда ж, повернувшись у палату, за кілька хвилин уже сама опинилася в ролі пацієнтки, оскільки її донечка теж попросилася на світ.
 
Тепер обидві мами ходять одна до одної в гості й сподіваються, що їхня малеча, коли підросте, теж потоваришує.
 
«Я звикла до того, що лікарі працюють до остан­ньої хвилини перед декретом, але я не сподівалася, що доведеться працювати до останньої секунди», — жартує тепер Аманда.