Кеті йде в монастир

21.03.2017
Кеті йде в монастир

Кеті Перрі.

Коли кілька років тому американська співачка Кеті Перрі вирішила придбати приміщення колишнього монастиря Римської католицької церкви, вона й гадки не мала, який клопіт отримає взамін. У цих намолених стінах зірка планувала облаштувати затишне сімейне гніздечко. Але плани Кеті зруйнували п’ятеро черниць, які ніяк не хотіли покидати свою обитель. Довелося навіть позов подати на не­зговірливих монахинь. Два роки тривала судова тяганина, і зрештою суд став на бік співачки. 
П’ятеро черниць, які проживали на території монастиря, вважають, що Перрі не гідна бути власником помешкання колишньої релігійної громади. Поп-зірку навіть звинувачували в чаклунстві. Насправді черниці теж виявилися підприємливими жіночками. Вони спробували продати ділянку бізнес-леді Дані Холлістер, яка збиралася облаштувати в монастирі готель. Та вищий суд Лос-Анджелеса постановив, що черниці не мали повноважень для продажу нерухомості. І визнав правоту саме за співачкою, повідомляє «Таблоїд».
Територія колишнього монастиря — справді ласий шматочок. Розташована в каліфорнійському місті Лос-Фелісі ділянка площею 32 тисячі квадратних метрів — чудове місце для заміської резиденції. Співачка виклала за неї 14,5 мільйона доларів. Але оселитися там не змогла— на заваді стали черниці. Тепер залишилося поставити крапку в цій історії — отримати схвалення Ватикану. І лише тоді Кеті зможе розпочинати ре­монт у своїй «хатинці». На жаль, робити його доведеться без чоловічої підтримки. Адже нещодавно Кеті Перрі розійшлася зі своїм бой-френдом — актором Орландо Блумом.