Його чарівна Хлоя

18.05.2016
Його чарівна Хлоя

Хлоя Морець.

Як стрімко летить час! Здається, ще зовсім недавно ми раділи появі на світ первістка Вікторії та Девіда Бекхемів Брукліна, а з того часу минуло сімнадцять років. І хлопчина з серйозного підлітка перетворився на не менш серйозного юнака, який захопився фотографією і почав мріяти про своє особисте щастя з рідною людиною.

Принаймні папараці все частіше почали помічати юного Бекхема в компанії зірки фільму «П’ята хвиля» 19-річної Хлої Морець. Дівчина навіть уже офіційно познайомилася з батьками Брукліна і дуже з ними заприятелювала. «Він — класний батько, вона — прекрасна мама. Вони — чудові батьки, але найголовніше — у них виріс прекрасний син», — зазначила актриса в одному з інтерв’ю.

Познайомилися Хлоя і Бруклін ще два роки тому в Санта-Моніці, де Бекхем разом із батьком знімалися в рекламній фотосесії. Тоді ж між молодими людьми зав’язалися перші романтичні стосунки, однак вони не витримали випробування популярністю і пара розійшлася. Тепер же, схоже, вони готові будувати стосунки під прицілом фотокамер. «Думаю, чим менше я буду приховувати щось від людей, тим менше їм буде діла до того, що відбувається в моєму житті. Так що так, у нас роман», — заявила Хлоя журналістам. На підтвердження цих слів Бруклін уперше відкрито супроводив пасію на прем’єру комедії «Сусіди. На стежці війни-2», де знімалася Хлоя.

Вибір сина схвально сприйняли і батьки Брукліна. Під час зустрічі папараці зафіксували, що Вікторія Бекхем підсіла ближче до потенційної невістки і про щось жваво проговорила весь вечір. Та й інші коментатори світського життя зазначають, що Бруклін і Хлоя — дуже гармонійна пара. Аби не наврочити.