Мертві бджоли не гудуть

19.04.2016
Мертві бджоли не гудуть

Гвінет Пелтроу.

Як відомо, краса вимагає жертв. Але часом ці жертви межують із відвертим мазохізмом. Так, голлівудська актриса Гвінет Пелтроу зізналася, що заради молодості та краси готова піти на все. Зокрема, їй подобається акупунктура, у неї є власний рецепт «молодильного смузі», а ще вона захоплюється новою процедурою, яку вона називає «звукові ванни». Але найбільший резонанс викликало повідомлення, що для розгладжування зморщок 43-річна оскароносна зірка замість уколів ботоксу використовує укуси бджіл.

Сама Гвінет Пелтроу зізналася, що ця процедура досить ефективна, хоча і неймовірно болюча. «Цьому виду лікування вже тисячі років, він називається апітерапія. Люди використовують його, щоб позбутися запалення та рубцювання. Але, Господи, як же це боляче!» — цитує слова Пелтроу The New York Times. На цьому зірка зупинятися не збирається. «Я, як морська свинка, яка хоче спробувати все. Я повинна випробувати всі види процедур. Наприклад, я ще не робила кріотерапію», — розповіла актриса.

Утім така шокуюча відвертість зірки «Закоханого Шекспіра» може мати, швидше, рекламний характер. Останнім часом Гвінет зробила паузу в акторській кар’єрі, щоб сконцентруватися на розвитку власного lifestyle-бренду, і її інтерв’ю було присвячене запуску власної лінії натуральної косметики без використання хімії та інгредієнтів тваринного походження. Всі засоби можуть використовувати навіть переконані вегани, оскільки вони виробляються з чітким дотриманням усіх «зелених» вимог. Сама Пелтроу є активним пропагандистом здорового способу життя та органічних продуктів, веде власний «зелений» блог та випускає книги. Щоправда, на цьому фоні зізнання в застосуванні апітерапії виглядає трішки дивним, адже всім відомо, що бджоли після укусу гинуть.