Зручний місток у світ

11.03.2016
Зручний місток у світ

Крила, які зроблять Україну та Польщу ближчими.

П’ять рейсів на тиждень і зручний розклад дозволять українським пасажирам мандрувати з Харкова в багато інших міст Європи та Північної Америки.

«Тривалий час пасажири, які відправляються з Харкова, відчували потребу в авіакомпанії, яка дала б можливість стати ближчими до світових напрямків. Відтепер мандрівники не потерпатимуть від браку зручних стиковок між авіарейсами. Харків є нашим четвертим містом в Україні (авіакомпанія уже здійснює прямі рейси з Варшави до Києва, Одеси і Львова. — Авт.), а LOT уже стала першою у виборі для багатьох пасажирів», — вважає пан Адріан Кубіцкі, директор відділу зв’язків з громадськістю корпорації LOT.

Авіакомпанія LOT має великий потенціал, аби стати головним перевізником до Нью-Йорка, Чикаго або Торонто для тисяч пасажирів, які вирушають у поїздку з Харкова. Час польоту з Харкова до Варшави — дві години, а загальний час, необхідний, аби дістатися до Північної Америки, складає 13 годин. Цьому сприяє також зручний і швидкий трансфер у варшавському аеропорту імені Шопена.

На урочистій церемонії з нагоди відкриття рейсу були присутні високопоставлені представники польської сторони: Ян Дзедзічак, віце-міністр міністерства іноземних справ Республіки Польща, Генрік Литвин, посол Республіки Польща в Україні та інші. «Ця подія має не тільки комерційний, а й політичний характер, — переконаний пан Дзедзічак. — Запуск рейсу означає, що наші країни стають ближчими одна до одної. І для нас, поляків, це дуже важливо. Ми хочемо бути разом із вами, особливо в такий важкий для України час».

Перемовини з авікомпанією LOT, за словами генерального директора Міжнародного аеропорту «Харків» Володимира Васильченка, тривали понад чотири роки. «І ось нарешті народився рейс, який відкриє нові можливості для розвитку відносин між нашими державами, містами та жителями регіонів», — зазначає він.