Яблуко від яблуні...

23.02.2016
Яблуко від яблуні...

Девід Бекхем із донькою Харпер.

Подружжя Вікторії та Девіда Бекхемів і разом, і поодинці неодноразово потрапляло до різноманітних рейтингів зірок, які мають бездоганний смак і вміють одягатися вишукано та стильно. Схоже, це вміння передалося і їхнім дітям — під час останнього Тижня моди в Нью-Йорку увага глядачів була прикута не лише до зіркової пари, а й до їхньої чотирирічної донечки Харпер, яка демонструвала публіці стильне пальтечко від модного бренду Burberry. Дівчинка настільки сподобалася завсідникам модних показів, що їй, як і мамі, присвоїли титул «ікони стилю».

Варто відзначити, що, попри досить юний вік, Харпер уже голосно заявила про себе у світі моди. Фото дівчинки прикрашали обкладинки журналів Vogue и Elle, і тут заслуга не лише популярності батьків. Як зазначає Вікторія Бекхем, яка після розпаду гурту Spice Girls зробила успішну кар’єру дизайнера, вона все менше впливає на вибір доньки і мала сама вибирає для себе вбрання і в магазинах, і для виходу в люди. Тож для дизайнерів є предметом неабиякої гордості, якщо вони бачать знімки маленької модниці, зроблені папараці, у їхніх моделях.

До речі, старші сини теж люблять одягатися зі смаком, хоча набагато більше уваги приділяють спорту. Не цураються вони й домашніх обов’язків, навіть і не дуже «чоловічих» — свого часу Девід Бекхем виклав в інтернет відео, де він зі старшим сином Брукліном на кухні вправляються у смаженні налисників.