У Музеї казок і пригод

22.12.2015
У Музеї казок і пригод

У Музеї казок навіть динозаври дуже дружелюбні... (автора.)

Сорок казкових персонажів, цікаві ігри та розваги, сюжети улюблених казок, що оживають просто на твоїх очах... Незабутні пригоди і веселі емоції столичний Музей казок подарував до дня Святого Миколая діткам, життя яких склалося не дуже щасливо... Хтось із них живе в сиротинці, хтось разом із родиною через трагічні події на сході України та в Криму став вимушеним переселенцем — такі малюки як ніхто потребують добрих слів, радості, чудес. Усього того, що робить дитинство щасливим.

«Тільки яскраві дитячі спогади формують повноцінну особистість. А Музей казок — незабутня яскрава пригода, що дарує віру в диво, а значить, і віру у власні сили. Якщо бодай в одному дитячому серці засяє іскра радості і малюк вирішить, що саме таким має бути дитинство кожного в нашій країні, вважатиму, що наша місія виконана. Будемо щасливі, якщо завдяки святу діти знову повірять у казку — не тільки в музеї, а й у реальному житті», — каже Сергій Гнатюк,  головний організатор заходу,  засновник агенції з організації свят ІКРА. До організації свята долучилися також Арт-завод «Платформа», ЦТ «Даринок», Київський міський центр «Родинний дім» та «Всеукраїнська організація зі справ вимушених переселенців».

Музей казок — інтерактивний шоу-парк, який другий рік поспіль відкриває свої двері у світ пригод на період новорічно-різдвяних свят. Майже дві тисячі квадратних метрів із декораціями, понад 40 персонажів та цікаві ігри з оригінальним реквізитом — усе продумано до святкової містерії. Тут діти можуть забути про всі свої недитячі проблеми та поринути у світ казок у буквальному сенсі з головою.

Експонати музею, до речі, вражають навіть дорослих. Що вже казати про малечу! Власне, це театралізований фестиваль, на якому діти стають рівноправними учасниками дійства, що відбувається серед реалістичних декорацій.

Музей казок прийматиме маленьких відвідувачів до 10 січня наступного року. Деталі можна уточнити на сайті www.muzeika.com.