Цнота-розлучниця

02.12.2015
Цнота-розлучниця

Олівія Калпо.

Серце «Міс Всесвіт-2012», світської левиці Олівії Калпо знову вільне. Хоча вони з футболістом Тімом Тібоу здавалися такою гарною парою...

Але розставання через кілька місяців після початку роману — річ досить звична й навіть банальна. Тож, на відміну від розлучення після тривалих стосунків, у світі шоу-бізнесу таке рідко помічають. Проте у випадку Олівії й Тіма все вийшло інакше. Вони були разом лише два місяці, але новина про їхній розрив у західних таблоїдах цими днями — одна з головних. А все через причину цього розставання. Річ у тім, що 23-річна американська красуня покинула свого хлопця... через його цнотливість.

Виявляється, зірковий гравець в американський футбол заприсягнувся зберігати цноту аж до першої шлюбної ночі. 28-річний спортсмен — палко віруючий християнин із дуже консервативними поглядами. Тому пообіцяв «берегти себе для майбутньої дружини». Це не завадило йому зустрічатися з різними відомими кралями. Але жодній з них не вдалося довго протриматися без сексу. Й Олівія — не виняток, хоча Тім дівчині дуже подобався. А він так і взагалі закохався по вуха: засипав кохану квітами, романтичними листами, подарунками. Але сучасним дівкам, схоже, цього замало.

На жаль, Тім не може так скоро обрати «ту саму» — от якби хоч якась витримала поряд із ним рік-два, щоб переконатися напевне... Тож шукати йому доведеться довго.