Гола й ділова

27.11.2015
Гола й ділова

Алессандра Амбросіо.

Більшість глянцевих видань уже підбили підсумки року, визначивши «найсексуальніших», «найкрасивіших», «найбільш стильних» тощо. Але винахідливості укладачів подібних рейтингів немає межі. Скажімо, чоловічий журнал Maxim вирішив поставити останню крапку досить оригінальним чином: для обкладинки свого грудневого номера редакція роздягла бразильську топ-модель Алессандру Амбросіо, нагородивши її титулом... «Найсексуальнішої ділової жінки».

Видання нагадує що Амбросіо регулярно фігурує в першій десятці найбільш високооплачуваних моделей світу за версією журналу «Форбс». Окрім численних модельних контрактів, серед яких — багаторічна співпраця з брендом жіночої білизни «Вікторіяз секрет», 34-річна Алессандра займається випуском власної лінії купальників та модного одягу.

До речі, нещодавно модель зізналася, що виявила в себе ознаки целюліту. Мама двох дітей регулярно займається йогою, пілатесом і балетом, але, побачивши на своїх стегнах «апельсинову шкірку», вирішила, що цього мало. І додала до звичних занять пробіжки сходами. «Треба пробігти 170 кроків угору й стільки ж униз. У поєднанні зі свіжим повітрям і сонцем це дає прекрасний результат!» — зізнається манекенниця.

Щоправда, про те, де вона знайшла сходи такої висоти на свіжому повітрі, не розповідає.