Що ти так, Чарлі…

24.11.2015
Що ти так, Чарлі…

Чарлі Шин.

Епатажний американський актор Чарлі Шин опинився в центрі чергового скандалу. Але цього разу йдеться не про п’яні дебоші на знімальних майданчиках (за один із яких зірку навіть вигнали з комедійного серіалу «Два з половиною чоловіки»), а про значно серйозніші речі. Шин у прямому ефірі ток-шоу «Тудей» заявив, що вже близько чотирьох років як у нього діагностували ВІЛ — вірус імунодефіциту людини.

Сам спосіб оприлюднення цієї інформації дещо здивував — протягом двох тижнів преса «готувала» публіку до новини, накручуючи градус напруги: як повідомлялося, ось-ось якась суперзірка, «актор першого ешелону, який мав стосунки з багатьма відомими жінками», оголосить про те, що хворий на СНІД. Коли з’ясувалося, що йдеться про Шина, дехто навіть запідозрив, що таким чином актор прагне нагадати про себе й повернути втрачену популярність.

Хай там як, а сексуальних партнерок у 50-річного Чарлі справді було чимало. І, як визнає сам Шин, не з усіма він користувався бар’єрними засобами контрацепції. Тож не дивно, що, дізнавшись про його хворобу, чимало колишніх коханок подали на актора в суд — адже він не попередив їх про смертельну небезпеку. Так що крім дорогих ліків, які він має вживати постійно, Чарлі доведеться витратити чималі гроші ще й на те, щоб відкупитися від шокованих екс-партнерок.

Водночас колишня дружина й мати двох із його п’яти дітей Деніз Річардс підтримала бідолаху. Щоправда, як з’ясувалося, сама вона дізналася про хворобу Чарлі однією з перших.