Кохання зі смаком

23.10.2015
Кохання зі смаком

Джордж і Амаль Клуні.

Американський журнал InStyle оприлюднив свій черговий щорічний рейтинг найбільш стильних зіркових пар. Перше місце, як фактично одностайно погодилися знавці моди та стилю, цілком заслужено посіли Джордж та Амаль Клуні. Джордж і холостяком вирізнявся чудовим смаком і костюмами «з голочки», а після одруження з вишуканою Амаль і взагалі «розквітнув». Що ж до місіс Клуні, то її давно вважають іконою стилю, а модні журнали ставлять її вміння добирати вбрання у приклад своїм читачкам. Якби ще тільки красуня ліванського походження не була аж такою тендітною — за останній рік і без того худюща Амаль втратила ще кілька кіло, і тепер, щиро кажучи, трохи лякає своєю надмірною «кощавістю». Втім це вже питання інших рейтингів.

На другу сходинку модні експерти поставили подружжя Меттью Макконахі та Камілли Альвес, «бронзовими призерами» стали Джонні Депп та його молода дружина Ембер Херд. Найбагатша пара шоу-бізнесу — репер Джей-Зі та зірка ритм-н-блюзу Бейонсе — опинилася на четвертому місці, а замикають п’ятірку лідерів Кріссі Тейген та Джон Ледженд.

До десятки найкращих також увійшли світська левиця Олівія Палермо з Йоганнесом Гьюблом, Ніколь Кідман із Кітом Урбаном, Райан Світінг і Кейлі Куоко (вони, до речі, вже розійшлися), Кейра Найтлі з Джеймсом Райтоном та Райан Рейнольдс із Блейк Лайвлі.