Бембі в пошуках кохання

13.10.2015
Бембі в пошуках кохання

Бембі Сміт.

Це тільки вважається, що дівчата чекають, поки до них приїде принц на білому коні. Насправді сучасні жінки готові докласти неабияких зусиль, аби спершу того принца знайти, а потім і його, й коня нагодувати, помити, спати вкласти... Бо ж інакше дзуськи когось пристойного дочекаєшся.

А оскільки нормальні принци під порогом зазвичай не валяються, інколи в пошуках доводиться й помандрувати. Австралійка Бембі Сміт, наприклад, не полінувалася сходити на 75 побачень у 22(!) країнах світу, аби розшукати «того самого, єдиного».

Як пише газета «Міррор», у світове турне з такою романтичною метою 56-річна жінка подалася після того, як марно намагалася знайти достойного кандидата в партнери у своїй країні. Із попереднім чоловіком Бембі розійшлася, коли їй було 47.

Тепер міс Сміт може давати майстер-класи з порадами щодо особливостей знайомства в різних країнах світу. Власне, такі плани в неї є, а поки що Бембі видала книжку під назвою «Меню з чоловіків», у якій розповіла про свої пригоди. За словами авторки, найлегше знайти претендента на романтичне побачення у Європі, а от у Японії, Бразилії та Росїі з цим можуть виникнути труднощі. При цьому жінка не розповідає, наскільки далеко вона була готова зайти у цих побаченнях.

Серед чоловіків, з якими Сміт зустрічалася у своїх мандрах, були знайомі Пола Маккартні й Мадонни, хлопець, що мріє стати серійним убивцею, та 23-річний священик із Ватикану. Найбільше ж Бембі запам’яталася 14-годинна прогулянка з італійцем на ім’я Стефано.

А от «того самого» австралійка так і не зустріла. От і шукай їх після цього, тих принців. Явно, всіх уже розібрали...