Від моделі до моделі

28.05.2015
Від моделі до моделі

Алессія Тедескі.

Після розриву з російською топ-моделлю Іриною Шейк португальський красунчик Кріштіано Роналдо недовго залишався самотнім. Як повідомляє іспанська преса, зірковий форвард мадридського «Реала» вже знайшов собі нову... модель, звісно. На цей раз — 24-річну італійку Алессію Тедескі.

Уперше про роман між Кріштіано й Алессією заговорили близько тижня тому, коли дівчина з’явилася на матчі за участю Роналдо й дуже палко за нього вболівала. У цьому, звісно, немає нічого дивного, адже за володарем «Золотого м’яча» сохне чимало дівочих сердець. Але після гри парочка разом поїхала в один із фешенебельних ресторанів Мадрида.

Папараці, які підглядали у вікно, запевняють, що це була саме романтична вечеря. Ну або «чергове підписання контракту» з грою на публіку. Так, нагадаємо, вважають ті, хто переконаний: насправді Роналдо надає перевагу представникам своєї статі, а вродливих дівчат просить виходити з ним у світ «для прикриття». І от, мовляв, п’ятирічний контракт із Шейк вичерпався, тож треба підшукати нову «ширму».

Утiм прихильниці португальця переконані, що все це — плітки недоброзичливців, і насправді їхній улюбленець «чоловік на всі сто». Тому й обирає найгарніших дівчат.