НОВИНИ ПЛЮС

01.04.2015

Відділ кадрів

Президент Петро Порошенко підписав указ про склад Конституційної комісії, яка напрацює проект нового Основного закону. До КК увійшли 72 особи, з них 13 — експерти від міжнародних організацій. Очолює Комісію Голова Верховної Ради Володимир Гройсман. Серед членів — колишні президенти Віктор Ющенко, Леонід Кучма і Леонід Кравчук, екс-Прем’єр Юлія Тимошенко, а також Сергій Головатий, Рефат Чубаров та ін.

* * *

Наказом Генерального прокурора Віктора Шокіна Олексія Баганця звільнено з посади заступника Генпрокурора, а Ігоря Щербину — з посади начальника Головного слідчого управління ГПУ.

Заяви Президента

Президент Петро Порошенко переконаний, що економічне зростання в державі відновиться наступного року. Про це він сказав у Чернігівській облдержадміністрації, представляючи нового «губернатора» Валерія Куліча — бізнесмена й народного депутата від БПП.

Студенти вищих навчальних закладів не будуть мобілізовані на строкову службу до Збройних сил України — про це Порошенко повідомив на зустрічі в Чернігівському національному педуніверситеті.

Рішення

Депутати Херсонської міської ради на сесії визнали Російську Федерацію державою-агресором.