Непіратський стиль

23.01.2015
Непіратський стиль

Кейра Найтлі на врученні «Золотих глобусів».

Межа між стильністю й несмаком інколи буває дуже тонкою. Настільки, що навіть фахівці не можуть дійти консенсусу щодо того, віднести, скажімо, сукню якоїсь знаменитості на певному заході до «найбільших успіхів» чи «найбільших провалів» вечора. Тож, мабуть, немає нічого дивного в тому, що Кейра Найтлі, яку останнім часом стилісти нещадно критикують за невміння підбирати одяг, очолила рейтинг найбільш стильно одягнених вагітних знаменитостей. Відповідне опитування провів британський онлайн-портал My1stYears.

Кейра зараз лише на четвертому місяці вагітності. Та оскільки зірка «Піратів Карибського моря» за конституцією дуже худа, то живіт уже досить помітний. Тож Найтлі, яку прихильники звикли бачити в скіні-джинсах із короткими топами або сукнях із підкресленою талією, змінила імідж і тепер обирає переважно безформені плаття. Це також може бути стильно, однак у випадку Кейри виглядає, швидше, дивно. Навіть оригінальна сукня з метеликами від «Шанель», у якій актриса прийшла на церемонію вручення «Золотих глобусів», модних оглядачів радше збентежила, ніж викликала захват.

Попри це, Найтлі із 26% голосів випередила навіть улюбленицю британців, герцогиню Кембриджську Кетрін. Дружина принца Вільяма помітно відстала від лідерки — за неї проголосувало 20%. Також до рейтингу найбільш стильних майбутніх мам увійшли актриси Зоуї Дешанель та Айла Фішер і наречена Бенедикта Камбербетча — Софі Хантер.