А Жизелі й байдуже

21.08.2014
А Жизелі й байдуже

Жизель Бюндхен.

Бразильській топ-моделі Жизель Бюндхен, здається, можна взагалі нічого не робити — вона все одно залишатиметься найбільш високооплачуваною манекенницею у світі. Уже восьмий рік поспіль довгонога білявка впевнено посідає перше місце у відповідному рейтингу журналу «Форбс», незалежно від того, вагітна вона, перебуває в декреті чи працює з ранку до ночі. І минулі 12 місяців винятком із цього правила не стали: як свідчать дані щойно оприлюдненого цим виданням переліку найдорожчих моделей, Жизель із доходом у 47 мільйонів доларів знову впевнено обійшла всіх конкуренток.

Експерти «Форбс» зазначають, що основна частина цієї суми — заробітки Бюндхен у співпраці із взуттєвим брендом Grendene. Сама супермодель такі рейтинги вважає дурницею. «Я заробляю достатньо, але не настільки. Уявлення не маю, звідки люди, які складають список, беруть ці цифри — у них же немає доступу до мого рахунку. І, щиро кажучи, мені геть байдуже, входжу я в цей список чи ні», — заявила Жизель.

Друге місце з величезним відривом ділять «янголи» компанії «Вікторіяз сікрет», співвітчизниця лідерки Андріана Ліма та голландка Даутцен Крус, яка три тижні тому народила другу дитину. Обидві заробили за минулий рік по 8 мільйонів доларів. На п’яти їм наступають британська ветеранка Кейт Мосс, яка у свої 40 стала найстаршою учасницею рейтингу, Кейт Аптон, Міранда Керр та Лью Вен — по 7 мільйонів заробітку в кожної. Алессандра Амбросіо та Хілларі Рода заробили по 5 мільйонів, Наталя Водянова, Керолін Мерфі, Карлі Клосс та Джордан Данн — по 4. Решта учасниць топ-21 найдорожчих моделей отримали від 3 до 3,5 мільйона за 12 місяців.