Нi «Букви», нi «Лiтери»

Нi «Букви», нi «Лiтери»

Навколо одного з найвідоміших заходів міста зчинився скандал ще до його початку. Дискусія розгорілася після звернення iнiцiативи «Економічний бойкот — Львiв», який запропонував провести цьогорічний Форум без російських видавцiв.

Вдаримо Автомайданом по iнформацiйнiй iзоляцiї

Вдаримо Автомайданом по iнформацiйнiй iзоляцiї

Автомайдан вирушив до Європи шукати моральної та матеріальної підтримки для України в рамках проекту West Wing Project. У неділю після благословення владики Стефанія на Майдані активісти вирушили до Львова, звідки стартували в бік кордону з Польщею. Заплановано, що акції на підтримку України відбудуться у Кракові, Відні, Парижі, Брюсселі, Амстердамі, Берліні та Варшаві — на площах міст, де раніше мiсцеві громади вже висловлювали солiдарнiсть iз нашою країною.

Стерти з пам’яті

Стерти з пам’яті

У Росії невідомі почали руйнувати меморiальний музей політичних репресій «Перм-36» у селищi Кучино Чусовського району Пермської областi. За словами колишнього директора цього меморіального комплексу Тетяни Курсіної, робітники зрізали бензопилкою автентичні дерев’яні конструкції та металеві ворота зони.

Люблю грозу?

Люблю грозу?

Клімат України все більше стає схожим на субтропічний: чергування спеки та дощів стає звичним явищем. Ще не так давно всі знемагали від спеки, а протягом наступного тижня синоптики обіцяють спеку, грози і шквали. Так що ховати парасольки далеко не варто. «Погода цього тижня буде примхливою, перша половина відзначиться грозами, зливами та подекуди шквалами.

Чи не піти тобі, чоловіче, в армію?

Чи не піти тобі, чоловіче, в армію?

Якщо раніше лише Дрогобич офіційно відмовився надавати притулок чоловікам-біженцям із зони АТО, то зараз про подібне заявила й Одеса. Відповідне рішення озвучила радник «губернатора» краю Зоя Казанжи. За її словами, місцева влада дотримується думки, що чоловіки призовного віку повинні вступати до Національної гвардії для захисту України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поспішають накивати п’ятами

Поспішають накивати п’ятами

За вихідні українські Збройнi сили відбили у терористів ще кілька міст і містечок, відрізавши основні угруповання терористів від забезпечення та стиснувши кільце навколо Горлівки й Донецька. У суботу підрозділи ЗСУ розблокували донецький аеропорт і ввели туди додаткові сили.

Всі статті рубрики