Знову донжуан!

17.07.2014
Знову донжуан!

Шеріл Коул.

Незважаючи на невдалий досвід, британська поп-зірка Шерл Коул не розчарувалася в інституті шлюбу. Днями 31-річна співачка вдруге вийшла заміж — за француза Жана-Бернара Фернандеса-Версіні, успішного ресторатора. І байдуже, що до весілля вони зустрічалися менше трьох місяців — цього вистачило, аби Шеріл зрозуміла: їй потрібен саме цей чоловік.

Про щасливу подію у своєму житті повідомила сама знаменитість. «Зазвичай я не обговорюю своє особисте життя, але, щоб покласти край спекуляціям, хочу поділитися радісною новиною. Ми з Жаном-Бернаром одружилися 7 липня. І дуже щасливі, що зв’язали свої життя», — написала Шеріл у соціальній мережі. Вінчання було таємним — на одному з Карибських островів у присутності лише чотирьох гостей включно з мамою нареченої. Але пильні папараці вже встигли розгледіти на руці співачки обручку, звідки й почалися «спекуляції».

Першим чоловіком британської красуні був футболіст команди «Челсі» Ешлі Коул. У 2006 році вони зіграли бучне весілля, яке довго залишалося топ-новиною в місцевій жовтій пресі. А через чотири роки Шеріл подала на розлучення, стомившись від постійних зрад чоловіка. Цікаво, що 33-річний Жан-Бернар до зустрічі з Коул також мав репутацію донжуана. Одне з двох: або Шеріл підсвідомо обирає собі зрадливих чоловіків, або Версіні зумів їй довести, що на цей раз усе буде інакше.