Наомі збирає ветеранок

02.04.2014
Наомі збирає ветеранок

Наомі Кемпбелл.

Аби заповнити пустку в особистому житті, топ–модель Наомі Кемпбелл, яка після розриву з російським олігархом Владиславом Дороніним ніяк не знайде свою половинку, з головою поринула в роботу. Власного модельного телешоу The Face «чорній пантері» подіуму виявилося мало, і вона організовує новий проект. До якого залучила своїх старих приятельок і колег із зіркової модельної обойми початку 1990–х — Крісті Тарлінгтон, Лінду Євангелісту, Сінді Кроуфорд, Клаудію Шиффер, а також Кейт Мосс. «Ми вже кілька тижнів працюємо разом. Але я поки не можу розкрити деталі, — повідомила Наомі журналістам. — Можу тільки сказати, що працюємо ми в прекрасному і дуже сонячному місці».

Окрім того, 43–річна супермодель підписала контракт із видавництвом Taschen на випуск одразу двох фотоальбомів зі своїми знімками. Один із них повністю складатиметься з фото в стилі «ню», зроблених відомим майстром Паоло Роверсі 15 років тому. Як запевняє сама Кемпбелл, досі вони ніде не публікувалися.

Але й це ще не все. Слідом за численними знаменитостями, які подалися в дизайнери, і Наомі замислилася про запуск власної модної лінії. «Раніше мені здавалося, що цього не варто робити, бо коли я стану їхнім конкурентом, модельєри перестануть працювати зі мною як із моделлю. Але тепер моя позиція змінилася», — зізнається Наомі. Проте поспішати й створювати одяг під своєю іменною маркою якось «тяп–ляп» теж не хоче. Презентацію її першої колекції заплановано на початок наступного року.