Стиль і ризик

26.12.2013
Стиль і ризик

Міранда Керр.

Наприкінці року прийнято підбивати підсумки. От і американське видання журналу Vogue вирішило укласти рейтинг за своїм профілем — найбільш стильних знаменитостей.

Усього в списку десять імен, причому кожну зірку укладачі списку відзначили за певну особливість. «Оскароносна» Кейт Бланшетт, яку багато хто вважає однією з найелегантніших актрис Голлівуду, заслужила похвалу критиків за вміння поєднувати ексцентричне та класичне вбрання. Голосиста барбадоска Ріанна, яка часто обирає наряди на межі з вульгарністю, на думку експертів Vogue, цю межу все–таки не перейшла. Її відзначили за «сміливість ризикувати».

Уже фактично колишня дружина Орландо Блума, австралійська топ–модель Міранда Керр, отримала звання «стріт–стайл Барбі» — за «вміння поєднувати гламурні туалети з материнськими обов’язками та повсякденними клопотами». Міранда, до слова, й справді зазвичай одягається дуже стильно, навіть якщо йдеться про звичайний кежуал–ансамбль для прогулянки з сином Флінном.

Колега Керр, британська модель Кара Дельвінь, отримала «галочки» в рядках «почуття гумору» та «власний оригінальний стиль». А дизайнера Стеллу Маккартні похвалили за турботу про навколишнє середовище й створення екологічних колекцій.

Також до топ–10 увійшли актриса Лілі Коллінз, дизайнер ювелірних прикрас Юджина Ніархос, французька актриса Леа Седу та аргентинський модельєр Санчес Барренехе. А головною натхненницею американських жінок є зірка вестерну «Джанго звільнений» Керрі Вашингтон, яка нині чекає первістка.