Оля і Лоран

05.09.2013
Оля і Лоран

Ольга Куриленко.

Ольга Куриленко — дівчина роботяща і цілеспрямована. Зрештою, інакше навряд чи звичайна дівчинка з Бердянська на Запоріжжі змогла б вибитися в топ–моделі, а тепер і в топ–кінозірки. Той шалений графік, у якому живе голлівудська українка, когось іншого вже давно звалив би з ніг. А Оля не скаржиться і терпляче працює, охоче знімаючись як у блокба­стерах, так і в малоприбуткових артхаусних фільмах.

Остання її прем’єра, фанта­стичний бойовик «Облівіон», де партнером Куриленко був Том Круз, зібрала у світовому прокаті майже 290 мільйонів доларів. А на наступний рік уже заплановано вихід щонайменше трьох стрічок за участю Ольги: «Академія вампірів», «Людина листопада» й казково–фанта­стична «Глибинна імперія».

Але, ймовірно, цим переліком плани актриси не обмежаться. Як повідомляють західні таблоїди, з Куриленко ведуть переговори продюсери біографічної стрічки про знаменитого модельєра Іва Сен–Лорана. Роль самого кутюр’є зіграє француз Гаспар Ульєль, а який персонаж автори побачили в 33–річній Куриленко, наразі не повідомляється.

Порівняно зі 120–мільйонним «Облівіоном», бюджет майбутнього байопіка більш ніж скромний — близько 15 мільйонів євро. У центрі сюжету — період життя Сен–Лорана у 1965–1976 роках, а зйомки відбуватимуться в Парижі та Марракеші.