Мадагаскар–1

11.04.2013
Мадагаскар–1

Перрі: «Зустріч iз дітьми Мадагаскару змінила моє життя».

Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям Організації Об’єднаних Націй, відомий за абревіатурою ЮНІСЕФ, у своїй діяльності часто вдається до допомоги знаменитостей. Адже, використовуючи свою популярність, зірки шоу–бізнесу, спорту, кіно мають змогу привернути увагу до проблем захисту знедолених малюків в усьому світі. Перелік послів доброї волі ЮНІСЕФ досить довгий. Крістіна Агілера, Вупі Голдберг, Шакіра, Леонель Мессі — лише кілька з них. Послом доброї волі є й американська співачка Кеті Перрі, яка днями в рамках цієї своєї місії відвідала Мадагаскар.

«Ця зустріч змінила моє життя», — написала у своєму «Твіттері» 28–річна співачка, вивісивши фото свого спілкування з маленькими мадагаскарцями.

Кеті побувала в місцевій школі, відновленій коштом ЮНІСЕФ­ після того, як її зруйнував тропічний циклон. Аби сповна відчути, як навчаються мадагаскарські школярі, зірка разом із ними рано–вранці пішки годину йшла до школи і цілий день провела в класах, їдальні тощо.

«Освіта відкриває дітям чудові перспективи, але більшість малюків Мадагаскару не мають можливості її отримати. Адже більшості з них із самого раннього віку доводиться працювати, щоб допомагати своїм сім’ям», — каже вражена співачка.