НОВИНИ ПЛЮС

26.10.2012

Авакова не видадуть

Римський апеляційний суд відмовив у екстрадиції до України екс–голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова, якого ще в березні затримали в Італії після оголошення в міжнародний розшук.

Справа Луценка

Розгляд апеляційної скарги колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на вирок Печерського районного суду щодо епізоду, пов’язаного з отруєнням Віктора Ющенка, призначено на 20 листопада.

Лазаренко хоче повернутися

Екс–Прем’єр–міністр Павло Лазаренко повернеться на Батьківщину, коли «буде краща політична ситуація» і його справу зможе розглянути «неупереджене слідство та суд», заявила на прес–конференції його український адвокат Марина Долгопола. Цю інформацію в інтерв’ю ТСН підтвердив і американський адвокат Деніел Горовітц. Нинішня дружина екс–Прем’єра Оксана Цикова заявила, що побоюється переслідування чоловіка в Україні. Лазаренко має вийти на волю 1 листопада.

ВВП падає

Європейський банк реконструкції та розвитку погіршив прогноз зростання ВВП України у 2012 році з 2,5% до 1%. Середньорічна інфляція за підсумками року становитиме 1,5%, дефіцит бюджету — 5,3% ВВП.