На «червоній зоні»

На «червоній зоні»

Без кількох днів рівно рік і вісім місяців провів Юрій Луценко в Лук’янівському СІЗО в Києві. У цей час відбувалися його голодування, постійні переміщення між поганими й відремонтованими камерами, участь у двох судових процесах, вертепи соратників під стінами тюрми, читання сотень книжок і роздача десятків інтерв’ю через адвокатів. І от минулої п’ятниці о четвертій годині ранку колишнього міністра внутрішніх справ вивезли в Менську колонію на Чернігівщині, де відбувають покарання засуджені працівники МВС. Звільнитися лідер «Народної самооборони» має вже після президентських виборів 2015 року.

Перший місяць перегонів: політ ненормальний

Перший місяць перегонів: політ ненормальний

Минув місяць від офіційного старту виборчої кампанії. Основними подіями за цей час стали реєстрація кандидатів та початок роботи окружних виборчкомів. Комітет виборців України провів моніторингове спостереження за виборами по всій країні і вчора на прес–конференції видав найцікавіші висновки.

Про вОВКа помовка–2

Про вОВКа помовка–2

Шлях до фальсифікацій виборів–2012 відкрито. Принаймні в багатьох окружних виборчих комісіях так і залишаться всуціль «технічні» кандидати карликових партій, витягнуті чиїмись вправними руками з барабана ЦВК. Минулого четверга ввечері Київський адміністративний апеляційний суд відмовив у задоволенні одразу двох позовів патріотичних, опозиційних сил щодо формування ОВК. Їх обидвох обікрали, але — в різні способи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики