Без жінки — зате з грошима

05.07.2012

У житті Тома Круза настав нелегкий період. Позавчора зірці «Місії нездійсненної» виповнилося 50, але день народження Том святкував в Ісландії (там знімається його новий фільм «Забуття») фактично сам — без найдорожчих людей. Напередодні від нього пішла дружина Кейті Холмс, прихопивши із собою шестирічну донечку Сурі. Попереду в подружжя — нелегке розлучення, передусім з огляду на боротьбу за опіку над дитиною. Кейті будь–що прагне відібрати Сурі у батька, адже однією з причин подати на розлучення для неї став Томів фанатизм — палкий адепт секти саєнтології, актор активно «промивав мізки» дівчинці, прагнучи виховати з неї таку саму одержиму.

В особистому житті все погано, зате гроші в кишеню Круза ллються рікою. Згідно зі щойно оприлюдненим рейтингом журналу «Форбс», він упевнено посідає перше місце серед найбільш оплачуваних акторів світу. За минулий рік Том заробив на зйомках 75 мільйонів доларів, переважно завдяки успіху останньої серії «Місії нездійсненної», яка заробила у світовому прокаті близько 700 мільйонів доларів.

Другу сходинку у списку найдорожчих акторів року розділили Леонардо Дікапріо та Адам Сендлер, які навіть на двох заробили менше, ніж Круз — по 37 мільйонів доларів. Лео, до речі, торік посідав перше місце із 77 «лимонами». Четверта позиція рейтингу цього разу дісталася зірці «Царя скорпіонів» Дуейну Джонсону (36 млн.), а п’ята — коміку Бену Стіллеру (35 млн.). Також до десятки найбільш оплачуваних акторів увійшли, Саша Барон Коен, Джонні Депп, Уїлл Сміт, Марк Уолберг та «сутінкові» зірки Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер.