Здрастуйте, я ваш «принц»

24.11.2011
Здрастуйте, я ваш «принц»

Керрі Долего через українських жінок став бомжем.

Буковинські ЗМІ досі обговорюють новину, яка минулого тижня створила неабиякий ажіотаж: працівники чернівецької служби «Народна допомога», що опікуються бездомними, виявили біля залізничного вокзалу Чернівців незвичайного «бомжа». Справжнього американця. 53–річний Керрі Долего зi штату Арізона не знав жодного слова російською чи українською, впродовж тижня спав у залізній будці неподалік вокзалу разом із місцевими безхатченками і ніяких спроб облаштуватися цивілізованіше не робив. Після того, як його помили, нагодували й поселили в приміщенні «Народної допомоги», американець розповів свою історію, гідну серіалу «Санта–Барбара».

За словами Керрі, він приїхав до своєї нареченої Юлії, яка мешкає в Чернівцях. Уподобав її на сайті знайомств в інтернеті, а коли вирішив познайомитися поближче, Юля його не зустріла. Рахунок на банківській картці американця чомусь виявився заблокованим, тож на чужині він залишився без засобів існування. Пригоди в Україні йому просто так не минулися: Керрі опинився в пульмонологічному відділенні Чернівецької обласної лікарні із запаленням легенів. Там і потрапив під обстріл журналістських диктофонів та відеокамер. Із неприхованим задоволенням американець розповідав представникам мас–медіа сентиментальні історії зі свого життя, які одразу потрапляли в інтернет та на сторінки газет. Щоправда, різним журналістам він переповідав і різні варіанти історій, які при уважному погляді дещо не збiгалися ні в часі, ні в деталях.

За словами Керрі Долего, він — ветеран поліції, двічі розлучений, з трьома дорослими дітьми та ще й екс–кандидат на посаду губернатора штату Арізона. В Україну приїхав іще в травні і спершу попрямував у Севастополь — нібито щоб поділитися своїми інноваційними науковими розробками в сфері безпеки човнів та літаків.

Що вже там відбувалося в Криму — наразі не відомо. Американський турист поскаржився лише на те, що господиня квартири, яку він винайняв і заплатив наперед, його чомусь вигнала. Після чого Керрі й згадав, що в Чернівцях його мала б чекати потенційна наречена Юлія. І вирушив на Буковину.

Правда, при цьому американець забув додати, що наречена з інтернету в нього була і в Миколаєві. А ще він побував в Одесі, де шлюбні агентства влаштовують знайомства українських дівчат iз підстаркуватими американськими «принцами». Фото з одеської вечірки знайомств iз потенційними нареченими, де наш герой сидить в оточенні кількох гарних дівчат, журналісти знайшли на одному із сайтів. А також довідалися ще багато цікавого, про що Керрі волів би не згадувати. Словом, нещасний закоханий американець і винахідник, дослідження якого так і не стали в пригоді українським військовим, насправді виявився звичайним секс–туристом, який в Україні шукає інтимних пригод.

Проте, відчувши себе справжнім героєм дня, Долего почав досить зухвало поводитися в медзакладі, вимагаючи до себе особливого ставлення. Про це повідомила журналістам завідуюча пульмонологічним відділенням обласної лікарні Світлана Коваленко. Лікарка знає англійську мову, тому в спілкуванні із «зірковим» пацієнтом не було проблем, а от з іншим медичним персоналом Керрі спілкується жестами. Журналістам він заявив, що не збирається повертатися до Америки: мовляв, йому тут подобається, а українські жінки — найкращі.

Та, зрештою, після певних роздумів, заокеанський казкар усе ж таки вирішив повернутися на історичну батьківщину. Грошей у нього немає, тому відправкою земляка до США займатиметься американське консульство. Чому Керрі не звернувся туди раніше, замість ночувати на вулиці, наразі не відомо.

Як повідомили у відділi у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Управління внутрішніх справ у Чернівецькій області, документи в американця в повному порядку, тож він може і надалі відвідувати Україну.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>