«П'ята графа» колишньої Копецьки

21.05.2004
«П'ята графа» колишньої Копецьки

Секс-символ Америки, виявляється, не американка.

      Що ви знаєте про таку собі громадянку Канади Барбару Роуз Копецьки, уродженку провінції Британська Колумбія? Підозрюєте в ній, з огляду на прізвище, українське чи польське коріння? А варто було б думати про її... бюст, адже це — не хто інший, як секс-бомба Памела Андерсон. Саме під таким псевдо відома світові ця скандальна моделька-актриса. Так і хочеться уточнити — «американська», але ж ні, виявляється, постійна мешканка Голлівуду досі залишається громадянкою Країни Кленового Листя. І, власне, з цим пов'язана чергова «світська новина» від Памели.

      Пані Андерсон, виявляється, прагне набути американське громадянство. Адже з'ясувалося, що хоча Памела й переїхала в Каліфорнію ще в 1989 році й відтоді мешкала неподалік «роботи», підданою США цей живий символ «американської відвертості» не є. І це, вочевидь, створює зірці певні незручності.

      Водночас від свого коріння секс-діва не відмовляється і каже, що хотіла б бути громадянкою обох північноамериканських держав. Адже закони і Штатів, і Канади це дозволяють.