Хто не хотів би такої «блокади»!

08.12.2010

Коли хтось «зависає» в генделику до ранку, це привід і для жартів, і для сімейного скандалу. А коли хтось у пивниці проводить вісім днів, то... Ця бувальщина також може сприйматися як анекдот, тим більше, в даному випадку у шинку застрягла подружня пара.

Наприкінці листопада паб із номерами для постояльців «Лайон інн» у графстві Норт–Йоркшир на півночі Англії внаслідок сильних снігопадів виявився відрізаним від решти світу. На цій височині висота заметів досягала шести метрів! У результаті двоє відвідувачів, чоловік і дружина, а також п’ятеро працівників трактиру більш ніж тиждень провели в сніговому полоні. Лише минулої суботи до них добрався снігоочисник, який проклав дорогу донизу, до цивілізації.

Щоправда, повідомляє Бі–Бі–Сі, і в умовах вимушеної ізоляції люди в «Лайон інн» не скаржилися на життя. Пива й продуктів у пабі було «з головою», працювали інтернет і телебачення, кімнат для гостей теж вистачало. «Було весело, ми постійно сміялися. Продовжували виконувати належну роботу, періодично перехиляли чарчину, грали в різні ігри та досхочу спали», — розповів кухар закладу Деніел Баттерворт.