ЦИТАТИ ТИЖНЯ

03.12.2010

Віктор Небоженко,
політолог
— про Податковий кодекс від Азарова:

— У нас країна потрапила у реформи ненароком, у п’яному стані, несвідомо, без еліти і групи людей, які несуть відповідальність. Ну не збирався Азаров робити жодних реформ! Він просто хотів прийняти новий Податковий кодекс. Звідки він знав, що це називається «реформа»?

(інтернет–видання «Форум»)

 

Сергій Рижук,
«губернатор» Житомирщини
— про політиканів районного масштабу (лексикою свого шефа Віктора Януковича):

— Якщо районна рада збирається тільки для того, щоб помітингувати або щось там формально прийняти — звіт чи програму без жодного виступу, а я сам це бачив і брав участь у таких горе–сесіях, то нам не потрібно такого. І якщо хтось там говорить про якусь опозицію, то повідриваємо голови, точно кажу. Не фізично, а умовно.

(УНІАН)

 

Володимир Бондаренко,
народний депутат від БЮТ
— про те, чому не посадять Леоніда Черновецького:

— На перший погляд, Черновецький поводився на цій посаді досить дивно: пісні співав, книжки видавав, говорив якісь неадекватні речі. Насправді, в такий спосіб створював собі захист. Він працював у прокуратурі, дуже добре знає закони, і взагалі, думаю, людина повністю адекватна. Але будь–яка психіатрична експертиза може тепер довести його неосудність... Створив собі спокійне майбутнє.

(«Газета по–українськи»)

 

Михайло Чечетов,
народний депутат від Партії регіонів
— про «диригування» голосуваннями у Верховній Раді:

— У ВР дуже погана акустика, і не кожен депутат може почути, про що йдеться під час обговорення, хтось депутатові може подзвонити або ще щось, тому хтось повинен контролювати синхронність голосування. І я виступаю в цій ролі просто як координатор. Так виробляється єдина позиція. Ми ж реалізуємо свою програму. Важко керувати сірою масою. А в Партії регіонів усі особистості. Ви вдумайтеся тільки — п’ятнадцять Героїв України, чотири олімпійські чемпіони, колишні «губернатори», екс–міністри, доктори наук, академіки. Тобто всі неординарні особи.

(УНІАН)

 

Сергій Ківалов,
голова Комітету ВР з питань правосуддя
— про заяви «регіонала» Плохого, який звинуватив Ківалова у корупції:

— «Хід Плохим» — це не випад проти Ківалова. Це тільки один із серії випадів, які проти Партії регіонів, Президента і його команди роблять їхні давні опоненти, використовуючи своїх «агентів впливу». «Агенти» ж ніяким підручним матеріалом не гидують. Двері, вінки, вірші i навіть значок, до якого прикріплений ледар–депутат, — все йде в хід.

(прес–служба Ківалова)