ХРОНІКА

30.07.2010

Бокс

Чемпіон IBF і WBO в надважкій вазі Володимир Кличко та нігерієць Самуель Пітер погодили умови проведення бою, який відбудеться 11 вересня на 55–тисячному стадіоні у Франкфурті–на–Майні. «У четвер у Лос–Анджелесі всі папери будуть підписані. Це були відносно легкі переговори», — цитує Пітерового промоутера Боба Арума агенція ESPN. Офіційне оголошення про поєдинок прозвучить на прес–конференції в понеділок.

Футбол

Тренер збірної України Мирон Маркевич повідомив, що цього року його підопічні не зіграють спаринг із командою Аргентини. Замість неї в товариському матчі 12 жовтня нашим суперником може бути Уругвай або Чилі, з якими ведуться перемовини.

Тим часом штаб «синьо–жовтих» оголосив імена викликаних на зустріч із голландцями, що відбудеться 11 серпня в Донецьку. У списку лише один новачок — захисник «Дніпра» Євген Чеберячко. А от Голландія зіграє повністю оновленим складом: Берт ван Марвейк вирішив не везти до України тих, хто взяв «срібло» ЧС–2010, а перевірити зміну.

Теніс

Українець Олександр Долгополов пройшов другий раунд ґрунтового турніру АТР у хорватському Умазі, перегравши господаря Франко Скугора — 7:6, 6:3.

* * *

У другому колі турніру WTA в американському Стенфорді донеччанка Ольга Савчук поступилася полячці Агнешці Радванській (3) — 6:7, 2:6.

Баскетбол

Новим головним тренером «Донецька» став серб Саша Обрадович, відомий в Україні за роботою з БК «Київ».

Велоспорт

Переможець «Тур де Франс–2010» іспанець Альберто Контадор вирішив залишити «Астану», хоча керівництво казахстанської команди пропонувало йому продовжити контракт.