Пакистанська спіраль насильства

Пакистанська спіраль насильства

Щонайменше 34 особи загинули та 45 отримали поранення внаслідок вчорашнього терористичного замаху в пакистанському місті Равалпінді, повідомляє «Ассошіейтед пресс» із посиланням на місцеві рятувальні служби. Поліція Пакистану так описує обставини замаху: терорист–самогубця висадив начинену вибухівкою машину на паркінгу чотиризіркового готелю «Шаламар» у центральній частині міста, поблизу штабу пакистанської армії та банку. Серед загиблих переважають жінки, діти та військовослужбовці. Равалпінді — велике місто неподалік столиці Пакистану — Ісламабада.

День подяки Клінтону

День подяки Клінтону

Рідко якому політику випадає честь бути вшанованим пам’ятником ще за життя і особисто бути присутнім на його відкритті. Таке сталося позавчора з колишнім президентом США Біллом Клінтоном. У присутності тисяч вдячних албанців йому відкрили пам’ятник у столиці Косово Пріштині. Клінтон особисто зірвав зі статуї покривало. Позолочена фігура заввишки 3,5 і важить 900 кг. Її встановили на головному бульварі... імені Клінтона. Під час церемонії позаду монумента висів транспарант із написом «Косово віддає честь герою» та великий плакат із портретом Клінтона.

Віддайте, сусіде, наші євро!

Віддайте, сусіде, наші євро!

Проголошена нещодавно Італією податкова амністія покликана заохотити тих італійців, які приховали свої гроші від оподаткування у закордонних банках, повернути їх зі сплатою символічних штрафів у вітчизняні банки. Але ця переважно внутрішня справа Італії вже спричинила конфлікт із її північною сусідкою Швейцарією. Відомо, що не дуже чисті гроші полюбляють ховати в банках цієї країни. У рамках згаданої кампанії італійські податкові органи ініціювали минулого тижня обшуки у 76 філіях швейцарських банків в Італії. Це розлютило швейцарців, оскільки на той час уже тривали переговори про «мирне врегулювання» конфлікту — як це було зроблено зі Сполученими Штатами, котрим Швейцарія передала список найбільших неплатників податків, що переховували свої гроші у швейцарських банках.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики