Запрошуємо у світ Натхнення!

19.09.2009
Запрошуємо у світ Натхнення!

Євгенія Гапчинська та ТМ Lipton запрошують вас у світ Натхнення!

Скільки відомих і талановитих людей шукали відповідь на запитання: «Що таке натхнення?», але не всім удавалося знайти її... Тепер кожний українець, який уміє тримати в руках пензель або олівець, може спробувати... намалювати «Те, що його надихає» і, можливо, знайти відповідь на одвічне питання.

Таку спробу всім бажаючим — як дітям, так і дорослим — надає Національний конкурс малюнків «Lipton Ковток Натхнення». Цей конкурс — спільний проект Євгенії Гапчинської та ТМ Lipton.

Стати учасником конкурсу зможуть усі бажаючі. Для цього потрібно відправити свою «картину Натхнення» до 20 жовтня поштою за адресою: Київ–71, а/с «Скринька натхнення», або розмістити на сайті www.liptonart.net, або ж покласти у спеціальні «Скриньки натхнення», які є у кожному супермаркеті мережі «Фуршет». Усі картини, які беруть участь у конкурсі, будуть розміщені на сайті проекту www.liptonart.net.

Євгенія Гапчинська визначить 44 найкращі роботи конкурсантів, що увійдуть разом із 16 картинами самої художниці, які вона написала спеціально для конкурсу, до книги «Lipton Ковток Натхнення».

У рамках національного конкурсу «Lipton Ковток Натхнення» відбудуться виставки картин Євгенії Гапчинської та переможців у великих містах України — Львові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі та Харкові. Яскравим фіналом цього проекту має стати заключна виставка в Києві, яка відбудеться напередодні Нового року та Різдва.

«Ми віримо, що проект «Lipton Ковток Натхнення» не тільки наповнить серця українців радістю та гарним настроєм, — зазначив Генеральний директор ТОВ «Юнілівер Україна» (ТМ Lipton) Василь Бовділов, — а й сприятиме особистому самовираженню, розвитку творчих здібностей та приверне додаткову увагу громадськості до мистецтва та культурного надбання України».

На авторів трьох найкращих робіт чекає головне заохочення конкурсу — подорож на двох до Санкт–Петербурга з екскурсією по Ермітажу.