Польоти «Аеросміта»

11.08.2009

Лідер гурту «Аеросміт», 61–річний Стівен Тайлер, потрапив на лікарняне ліжко. У легендарного рокера виробнича травма: невгамовний Стівен так натхненно виконував пісню Love in an Elevator, що впав зі сцени. І дуже невдало — у музиканта пошкоджені шия та голова і зламане плече.

Халепа трапилася під час виступу групи на моторалі у Північній Дакоті. Першу допомогу Тайлеру надав технічний персонал сцени, а медики, які прибули за викликом трохи пізніше, дійшли висновку, що фронтмена «Аеросміта» треба терміново госпіталізувати. Для цього довелося викликати санавіацію. Що свідчить: випадок таки дійсно досить серйозний. Хоча коли Тайлера вкладали у гелікоптер, він старанно демонстрував, що все гаразд: жартував з лікарями, фліртував із медсестрами і підморгував схвильованим товаришам по сцені.

Офіційний представник гурту уникає відповіді на запитання журна­ліс­тів про самопочуття Стівена. А на сайті групи висить тільки повідомлення про те, що наступні концерти «Аеросміта» в Канаді — Вінніпезі, Реджині, Калгарі й Ванкувері — «перенесені на пізніший термін».