Секс на державному рівні

30.05.2009
Секс на державному рівні

Зірка фестивалю — австрійська секс–модель Холлі Томас.

Тим, хто поїде до хорватського Ровеня чи взагалі на півострів Істрія наприкінці червня, туристичний сезон може видатися ще «гарячішим». Клуб «Анаконда», що у Ровені, організує 26–28 червня Перший хорватський фестиваль сексу — «Сексополіс». Це буде 72 години безперервного сексу та еротики. Організатор фестивалю — мешканець сусіднього міста Пула, трансвестит Ноа Аммар Соффічі, «у миру» відомий як директор великої концертної агенції «Євро Стар Іберія Ентертеймент». Цей чоловік має відповідний досвід, оскільки останні чотири роки організовував «Фестиваль сексу» в Барселоні.

На фестивалі відбуватимуться свінг–вечірки (тусовки), перформенси, оргії, демонстрації садо–мазо. Але все це — в ім’я пропаганди безпечного сексу: на фестивалі будуть безкоштовно роздавати презервативи, захисні пінки та креми і тому подібне. До Ровеня прибудуть продемонструвати своє мистецтво світові порнозірки Марчелло Браво та Холлі Томас та театральні секс–трупи Live Sex та Irene–Dildo Show.

На цей час, тобто за місяць до початку фестивалю, вже продано дві тисячі вхідних квитків. Ціна квитка на добу — 250 кун, на дві доби — 350, на три — 500 кун. А 500 кун (730 гривень) — це стільки ж, скілько потрібно заплатити за одноденну екскурсію катером з Ровеня до Венеції.

Щоб надати заходу «дер­жавницького значення», організатори запросили на «Сексополіс» прем’єр–міністра Хорватії Іво Санадера та керівника правлячої Хорватської демократичної партії на півострові Істрія Ліні Червара.