Кохання — це коли разом вам смішно

17.01.2009
Кохання — це коли разом вам смішно

Дженні Маккарті.

Поки кіномани в усьому світі насолоджувалися переглядом свіженької комедії «Завжди кажи «так» із Джимом Керрі у головній ролі, сам актор отримував задоволення, відпочиваючи і від знімальних майданчиків, і від публіки. Новорічні свята комік разом із коханою Дженні, моделлю й актрисою, Маккарті провів на одному з гавайських курортів у тихому готелі, де їм ніхто не заважав.

Парочка зустрічається вже три роки, але почуття анітрохи не потьмяніли. Джим зізнається, що мало яка дівчина здатна так добре розуміти всі його жарти, як наділена гострим розумом Дженні. А 36–річна білявка, зі свого боку, запевняє, що не закохатися по вуха в чоловіка, який здатний так сильно любити, просто неможливо. Не дивно, що пара намагається не розлучатися ні на мить — навіть коли Керрі доводиться зніматися десь далеко від дому, він щодня виходить на відеозв’язок із Дженні по інтернету.

Словом, разом їм дуже добре — ще й тому, що обом геть начхати, як їх сприймають інші. Джим і Дженні поводяться повністю розкуто, незалежно від того, в якому оточенні перебувають. Скажімо, під час минулого відпочинку на морі Керрі заради приколу вбрався у купальник Маккарті й із дуже серйозним виглядом прогулювався по пляжу, поки інші відпочивальники повзали по піску від сміху й фотографували цю комедію на згадку.

Попри таку любов і взаєморозуміння, одружуватися Джим із Дженні поки що не збираються. По–перше, в обох уже є невдалий досвід подружнього життя. Керрі був у шлюбі двічі: з колишньою офіціанткою Меліссою Уомер, від якої має доньку Джейн, і актрисою Лорен Холлі — ця взагалі витримала разом із «гумовим обличчям Голлівуду» тільки десять місяців. Шлюб Дженні Маккарті з актором і режисером Джоном Меллорі Ешером тривав дещо довше, але щасливим також не став. Зате від нього у зірки фільму «Чим зайнятися мерцю в Денвері» залишився син Еван, якого Джен просто обожнює. Із новим маминим бойфрендом хлопчик також одразу знайшов спільну мову.

Днями Джим із Дженні повернулися до Лос–Анджелеса, де, судячи з усього, комік сьогодні й відзначатиме 47–річчя. А тим часом непосидюча Маккарті вже встигла змотатися до Нью–Йорка — провела «соціально важливу» (а насправді — рекламну) акцію «Краса витримає будь–яку кризу». З плакатом відповідного змісту Дженні ходила вулицями «Великого Яблука», переконуючи жінок: замість дорогущої косметики треба купувати продукцію «бюджетної» марки Suave, яка анітрохи не гірша, зате в рази дешевша. «Криза — не привід відмовлятися від мрії, надій і можливості добре виглядати. Криза — це час перестати за все це переплачувати», — стверджує фірма, яку так уподобала подружка мільйонера Керрі. Очевидно, тепер на день народження Дженні подарує коханому «бюджетний» гель для гоління.