«Валіза без ручки» стоятиме в Лондоні

01.08.2008
«Валіза без ручки» стоятиме в Лондоні

Нещодавно Андрія Шевченка назвали найгіршим форвардом в англійській прем’єр–лізі за останні десять років. Такий невтішний вердикт щодо нападника національної збірної України, володаря «Золотого м’яча–2004», виніс британський таблоїд «Сан». Газета склала список гравців, які не виправдали надій і не окупили вкладених у них грошей. Першим серед таких став Шева: два роки тому він перейшов із «Мілана» до «Челсі» за 30,8 млн. фунтів, провів у чемпіонаті Англії 49 матчів і забив усього дев’ять голів.

Зраджений Шевою «Мілан», розуміючи лондонську кризу Андрія, впродовж останнього часу намагається повернути 31–річного форварда. У пресі вигулькнула інформація про те, що «міланісти» мають намір обговорити трансфер Шевченка до Італії найближчими вихідними у Москві, де в турнірі «Кубок російської залізниці» разом із «Локомотивом» та «Севільєю» візьмуть участь і «Челсі» та «Мілан». Однак надії «россо–нері» розбилися достроково. Як інформує сайт каналу Eurosport, «Мілан» уже отримав остаточну відмову «аристократів». «Шевченко не продається, — переказав позицію «синіх» віце–президент «Мілана» Адріано Галліані. – Ми подали офіційну пропозицію щодо переходу Шеви, але власник «Челсі» Роман Абрамович відмовився від запропонованої угоди. Що ж, ми повинні змиритися з цим і почати думати про інші варіанти посилення складу».

До речі, на турнірі в Москві «Мілану» не допоможуть форвард Марко Боррієлло, який ушкодив коліно й вибув на два місяці, а також Пато і новачок клубу Роналдіньйо – бразильці братимуть участь у футбольному турнірі Олімпіади.