Як захистити домашнього улюбленця у воєнний час

13:40, 19.10.2022
Як захистити домашнього улюбленця у воєнний час

Волонтери, зоозахисники, представники притулків можуть звернутися за підтримкою, яка надається за програмою BAsed.

З початком російської агресії не тільки люди, але й свійські тварини не отримують належної турботі та догляду.

 

Тому Українська ветеринарна асоціація дрібних тварин (USAVA) продовжує втілювати в життя програму безплатної вакцинації від сказу, чіпування та стерилізації домашніх тварин.

 

У жовтні до установ, що беруть участь у програмі, приєднались відразу чотириклініки – по дві в Одесі та Харкові.

 

Звернувшись до клінік (перелік є на сайті Асоціації) та скориставшись послугами, передбаченими програмою, власники захистять своїх улюбленців від сказу, знизять ризик розвитку небезпечних захворювань у майбутньому. Чіпування тварин спростить пошук та ідентифікацію тварини, коли та загубиться.

 

 

«Тварин потрібно доглядати та лікувати. Якою б складною не була ситуація в країні, потреба у ветеринарній допомозі залишається», – зазначає Владлен Ушаков, президент Української ветеринарної асоціації дрібних тварин.

 

Важливо! Програма розрахована винятково на власників домашніх тварин!

Волонтери, зоозахисники, представники притулків можуть звернутися за підтримкою, яка надається за програмою BAsed.

 

Загалом скористатися безкоштовними ветеринарними послугами в рамках програми «Захисти свою тварину» сьогодні можна в Києві, Одесі, Харкові та Львові.  Для цього залиште заявку на сайті програми або зателефонуйте в зручну для них клініку.

 

Програма підтримки для власників тварин, які потребують допомоги здійснюється за підтримки Міжнародного фонду захисту тварин IFAW.