Уляна Супрун розповіла про переваги чаю з малиною перед водою при застудах

14:27, 06.10.2018
Уляна Супрун розповіла про переваги чаю з малиною перед водою при застудах

Спеціально до сезону застуд: Уляна Супрун розвінчує міфи про чай з малиною

Уляна Супрун розповіла, чому пити "бабусин" чай із малиною при застудах краще, за воду.

"Чай з малиною – це додаткова можливість отримати потрібну рідину, до того ж, вона містить іони – це краще для підтримки організму, ніж просто вода", - написала Уляна Супрун у Facebook.

Вона відзначила, що від неускладненої застуди та грипу рекомендована корисна їжа, препарати, які знижують високу температуру в понад 38 градусів та тепле пиття.

Саме чай, у тому числі із малиною, стане тут в нагоді.

"У складі малини є ацетилсаліцилова кислота, яка допомагає знизити гарячку та запалення. Саме тому малина також допомагає полегшити симптоми застуди", - додала вона.

"Сира, заморожена, чи перетерта із цукром малина містить флавоноїди, вітамін С, а також трохи цукру. Ці речовини необхідні імунній системі, водночас допомагають боротись з хворобою. Крім того, під час хвороби часто відсутній апетит, теплий напій з малиною – хороший засіб, щоб трохи підживити організм", - продовжила розповідати Уляна Супрун про переваги улюбленої багатьма ягоди.

Водночас вона наголошує, що чай з малиною не може стати основним лікувальним засобом і лише зменшує симптоми застуди. Особливо обережним потрібно бути і відразу звертатися до лікаря, якщо є бактеріальна інфекція на додачу до вірусного ураження. В такому випадку чаєм із малиною не відбудешся.

Нагадаємо, Уляна Супрун дозволила не їсти суп щодня.