Крим – це Україна: у Києві висміяли російських дипломатів з ФСБ, фото

12:01, 16.03.2021
Крим – це Україна: у Києві висміяли російських дипломатів з ФСБ, фото

Біля місць проживання та роботи росіян з ФСБ та Генштабу РФ розвісили плакати, на яких ці «дипломати» нібито визнають Крим українським.

Російських дипломатів, які одночасно працюють на Головне управління Генштабу РФ та ФСБ, висміяли за допомогою іронічних плакатів на вулицях Києва в ніч на вівторок.

 

Зокрема, біля місць проживання та роботи росіян розвісили плакати, на яких ці «дипломати» нібито визнають Крим українським.

 

Як інформує Україна молода, про це написав журналіст Андрій Цаплієнко в соцмережах.

 

 

На плакатах українською та російською написано, що дипломати переконані, що Крим - це Україна.

 

 

«Весела була сьогодні ніч у російських дипломатів. В ніч з 15 на 16 березня дипломати РФ, які перебувають в Україні (а по сумісництву кадрові співробітники ГУ ГШ ЗС та ФСБ РФ) з’явились на друкованих плакатах, де «від першої особи» визнали факт незаконної анексії Росією АР Крим. Ці плакати можна сьогодні побачити скрізь, де працюють та живуть російські дипломати - біля посольства РФ в Україні», - написав Цаплієнко.

 

 

Аналогічні матеріали також розміщено біля дипломатичних представництв іноземних країн в місті Києві, а саме біля посольств: Киргизької Республіки, Таджикистану, Молдови, ФРН, Франції, Вірменії, США, Великої Британії, Білорусі та Казахстану.

 

Водночас, дизайн автомобілів російської агентури значно покращили стильні тризуби.

 

 

На думку журналіста, вишуканий тролінг - це гарний спосіб нагадати світові обличчя агресора.

 

Як повідомляла «УМ», офіційний Київ вважає російські погрози у бік держав-учасниць "Кримської платформи" черговим проявом триваючої “маргіналізації російської зовнішньої політики”.